Het pure leven met een vleugje luxe


Met veel trots, en na een lang proces van perfectioneren, presenteert Gebr. Nederpel Potplanten haar nieuwe product op de Trade Fair in Aalsmeer: Licorne Blanche.

 

Gebr. Nederpel Potplanten is een chrysantenkweker die zich sinds 1977 specialiseert in de teelt van potchrysanten. Bij dit Westlandse familiebedrijf staan kwaliteit, houdbaarheid en innovatie hoog in het vaandel. Gebr. Nederpel streeft ernaar om iedere dag de hoogste kwaliteit chrysanten te leveren en continue te blijven vernieuwen op het gebied van teelt en assortiment.

 

Voor haar nieuwste product, de Licorne Blanche, is nauw samengewerkt met Dümmen Orange om een compleet concept af te leveren. Eigenaar Theo Nederpel is uiterst tevreden met het resultaat: “We streven ernaar om continue de beste en mooist uitziende producten te leveren.

 

“Samen met Dümmen Orange wilden we echt het complete plaatje leveren. Niet alleen een prachtige en lang houdbare plant, maar ook een verpakking die dezelfde luxe en puurheid uitstraalt als de plant zelf.”

 

Licorne Blanche is een unieke verschijning onder de potchrysanten. Deze pluizer bevat 1 grote witte bloem, en wordt geleverd in een 12cm pot. De heldere, wit-groene chrysant straalt luxe en rust uit, en is verkrijgbaar in 2 verschillende verpakkingen die speciaal zijn ontworpen voor deze plant. Met een houdbaarheid van zeker 4 weken kun je lang van dit product genieten. Leuke bijkomstigheid is dat het hart in het midden van de bloem blijft groeien en langzaam van kleur verandert. “Al met al kun je stellen dat we erin geslaagd zijn om iets unieks te creëren,” aldus Theo Nederpel.

 

De Licorne Blanche is vanaf week 8 in 2018 exclusief leverbaar bij Gebr. Nederpel en van 8 tot 10 november te bewonderen op de Royal Flora Holland Trade Fair in Aalsmeer.